Man steekt schoonvader dood

Datum
zaterdag 16 november 2019
Adres
Pearl Buck-erf
Plaats
Dordrecht

De 64-jarige Bertus Bloos uit Dordecht werd kort voor 11.00 uur in een woning in de wijk Stadspolders neergestoken, maar overleed op straat voor het ziekenhuis.

De politie heeft een 39-jarige John D. uit Dordrecht aangehouden. Hij was de schoonzoon van het slachtoffer. In zijn huis vond de steekpartij plaats.

De aanleiding tot de ruzie die aan de steekpartij voorafging, is nog niet duidelijk. In woning waren op het moment van de steekpartij verder de vrouw en drie kinderen van D. aanwezig. 

Het slachtoffer werd met eigen vervoer naar het ziekenhuis gebracht. Je hoort de advocaat van de verdachte al zeggen: als ze een ziekenwagen hadden gebeld, was de man niet overleden.

Bloos had een bedrijf dat verbouwingen uitvoerde en badkamers installeerde. Hij wilde al stoppen met werken toen zijn vrouw ziek werd. Ze overleed in de zomer van 2019.

Zijn schoonzoon werkte ook in de zaak. Ze traden in 2016 nog samen op in een zo'n programma van SBS6. Ze zagen elkaar vrijwel dagelijks. Totdat D. overspannen raakte. 

 3,9
KNMI Cabauw – 16-11-2019

Labels

Bijgewerkt: 09-01-2021 18:19

Reacties (0)

Log in om te reageren