Moord in de Vruchtenbuurt

Datum
dinsdag 21 mei 2019
Adres
Frambozenstraat
Plaats
Den Haag

De 37-jarige Sharmila Shinde werd dinsdag 20 mei 's avonds gevonden, haar lichaam de volgende dag rond 11.30 uur afgevoerd. 

De politie betrad de woning omdat haar man - Avadhoot - sinds 17 mei niet op zijn werk was verschenen en zijn werkgever hem als vermist had opgegeven.

Een buurman van het stel vertelde Omroep West dat het appartement op de eerste verdieping was verhuurd aan een Indiase man. Hij zag hem wel eens op straat lopen, met een jongetje. 

Maar nooit met een vrouw.

Volgens de ambassadeur van India verblijft de man nu in zijn geboorteland en heeft hij zijn kinderen - een tweeling - overgedragen aan zijn vader, hun grootvader. Zelf is Avadhoot spoorloos.

Die tweeling bestaat uit een meisje en een jongen. Mogelijk mocht het meisje ook niet de straat op en zag de buurman hem daarom altijd alleen met zijn zoon.

Aan de andere kant: ze woonden er net.

Het stel kwam uit de Indiase stad Pune, waar Sharmila al aangifte had gedaan tegen haar man wegens mishandeling. 

En ze mocht weinig. Als hij op reis was las hij op afstand haar mails en WhatsApps. 

In Nederland hoopte de vrouw op meer geluk, maar dat was haar niet gegeven.

Dat gaf hij haar niet.

Ze was zo bang voor hem dat ze hem voor hun vertrek naar Nederland op papier had laten beloven haar niet te zullen vermoorden of verwonden. 

Aldus De Telegraaf, die uitgebreid de krant Mid Day uit Mumbai citeerde.

Kort nadat ze in de Frambozenstraat waren komen wonen, stuurde Sharmila een video van hun nieuwe woning en het nieuwe kinderfietsje naar een vriendin. Bij wijze van straf sloot hij daarna de wifi af als hij niet thuis was.

Op 16 mei stuurde ze nog een WhatsApp naar haar broer: ze wilde terug naar India. Daarna werd niets meer van haar vernomen.

Volgens Mid Day stopte de man het lijk van zijn vrouw in de vrieskist en vloog met hun kinderen terug naar India - een land dat geen onderdanen uitlevert.

Sindsdien is hij spoorloos. En het is de vraag of ze in India ├╝berhaupt veel moeite zullen doen hem te vinden.

 11,2
KNMI Hoek van Holland – 21-05-2019

Labels

Bijgewerkt: 09-01-2021 17:11

Reacties (0)

Log in om te reageren