Man treft steeds de verkeerde vrouwen

Datum
maandag 15 januari 2018
Adres
Mathenesserweg
Plaats
Rotterdam

'Ik tref steeds de verkeerde vrouwen.'

Aldus Frensel J. in augustus 2018. Hij stond toen terecht voor de moord c.q. doodslag op zijn ex-vriendin Aydan Koeiman (41), een van die kennelijk verkeerde vrouwen.

Volgens het Openbaar Ministerie wilde hij seks met Koeiman, hoewel hun relatie voorbij was. 

Adyan Koeiman werd om 16.15 uur gevonden door haar gehandicapte dochter van 11, die sindsdien nachtmerries heeft - en die worden alleen maar erger.

Koeiman was in haar voorhoofd en rug gestoken. Haar broek was half naar beneden getrokken. Ze lag op het bed van haar dochter.

Frensel J. (60) bekende. Maar ontkende dat hij seks met haar wilde. Volgens hem hadden ze ruzie over geld en was zij begonnen met vechten. 

Hij heeft de schijn in ieder geval tegen. In 1986 werd hij op CuraƧao veroordeeld omdat hij zijn toenmalige vriendin met een steen had doodgeslagen. En in 2000 werd hij veroordeeld wegens poging tot doodslag op een ex-vriendin.

Koeiman kwam nog steeds in de woning van J. Hij bracht haar onder meer op zijn brommer naar haar werk. En haar zoon had een kamer bij J.

Die dag kwam de zoon met zijn vriendin en hun kind thuis. Hij miste zijn moeder. Even later werd ook de gehandicapte dochter thuisgebracht. Ook zij miste haar moeder.

J. belde daarop met Koeiman, hoewel hij haar net dood op het bed van haar dochter had gelegd. En hij deed ook niets toen de dochter haar kamer betrad.

Het OM eiste 10 jaar en tbs met dwangverpleging. De rechtbank veroordeelde J. conform.

 5,6
KNMI Rotterdam – 15-01-2018

Labels

Bijgewerkt: 09-01-2021 11:04

Reacties (0)

Log in om te reageren