Seks, fiets - maar geen lijk

Datum
woensdag 8 maart 2017
Adres
Geldershoofd
Plaats
Amsterdam

De recherche vreest dat de vrouw niet meer leeft; mogelijk is ze door een misdrijf om het leven is gekomen. De aan harddrugs verslaafde Sabrina Oosterbeek werd voor het laatst levend gezien op 8 maart 2017,liet de politie weten:

'Sabrina Oosterbeek, geboren in 1986, kreeg als kind de diagnose borderline; een persoonlijkheidsstoornis die zich uitte door stemmingswisselingen. Ze kon bijzonder lief en grappig zijn, zo vertelt haar jongere zus, maar in dezelfde mate ook boos of agressief.

Die diagnose kwam na een aantal traumatische gebeurtenissen in Sabrina’s jonge leven. Ze had daardoor ook moeite met school en in de omgang met leeftijdgenoten, maar dat verbeterde heel erg toen ze speciaal onderwijs ging volgen.

Na de basisschool ging het met Sabrina de verkeerde kant op. Ze was heel beïnvloedbaar en liep de verkeerde vrienden tegen het lijf. Op haar 14e begon ze met blowen en toen ze 17 was gebruikte ze harddrugs. Sabrina raakte ernstig verslaafd en is dat gebleven.

Nu, als 30-jarige vrouw, woont ze al jaren in de flat Geldershoofd in Amsterdam-Zuidoost. Het contact met haar familie is prima. Eigenlijk ging het de laatste maanden relatief heel goed met Sabrina.

In de nacht van dinsdag 7 op woensdag 8 maart 2017 verlaat ze om ongeveer 2.45 uur haar woning. Ze heeft een afspraak, zegt ze tegen haar vriend. Met wie ze die afspraak heeft, zegt ze niet, maar wel dat het is om haar fiets te verkopen.'


Aldus de politie.

Inmiddels heeft de politie een 44-jarige man aangehouden, de huisschilder Sjonny W. Hij wordt er ook van verdachte de Roemeense straatprostituee Mirela Mos te hebben vermoord.

W. heeft bekend beide vrouwen te hebben gekend en seks met ze te hebben gehad.

Sterker: hij heeft seks met Sabrina Oosterbeek gehad op de avond waarop ze verdween en kocht toen bovendien een fiets van haar. Maar door de drugs die hij had gebruikt, kon hij zich niet herinneren wat er met die fiets is gebeurd.

En met haar.

 5,9
KNMI Schiphol – 08-03-2017

Bijgewerkt: 06-10-17 09:34

comments powered by Disqus