Vrouw doodgestoken, man aangehouden

Datum
zondag 9 april 2017
Adres
Fazantenlaan
Plaats
Hellevoetsluis

De steekpartij vond plaats rond 22.30 uur. Hulpverleners probeerden de 27-jarige Jessica Slui te reanimeren, maar vergeefs. De politie hield ter plaatse de 28-jarige man Dennis van H. uit Hellevoetsluis aan. De aanleiding tot de steekpartij is nog onduidelijk. Het moordmes is vermoedelijk veiliggesteld.

De vrouw uit Middelharnis werkte bij GGZ-instelling Pameijer op de Repel in Hellevoetsluis en de man was een cliƫnt van haar bij de instelling. Hij woonde er beschermd. Slui was die avond van de Repel naar de Fazantenlaan gegaan. Onduidelijk is nog of de man toen met haar meegegaan is of al op de Fanzantenlaan was.

Volgens de moeder van Dennis ging het niet goed met hem. Ze waarschuwde de instelling, maar kreeg nul op het rekest. Ook vertelde ze in het Algemeen Dagblad dat Dennis elk vertrouwen in iedereen had verloren, behalve in Jessica. Die vond hij lief. Zij masseerde zijn rug en kocht kleding voor. Misschien - aldus nog steeds de moeder - dacht hij dat er iets tussen beiden bloeide. Maar toen meldde Jessica dat zij en haar vriend een huis hadden gekocht en gingen samenwonen. 'Toen hij dat hoorde moet een knop zijn omgegaan.'

Dat denkt het Openbaar Ministerie ook. Sterker: daar geloven ze dat Dennis Jessica met voorbedachten rade heeft gedood.

 14,4
KNMI Hoek van Holland – 09-04-2017

Labels

Bijgewerkt: 06-07-17 13:14

comments powered by Disqus