Vlaardingen: man doodgestoken

Datum
donderdag 15 december 2016
Adres
Schiedamseweg
Plaats
Vlaardingen

De steekpartij vond plaats in kapperssalon M Style en het slachtoffer - de 28-jarige Erkan Çoban - was een medewerker van de zaak. Hij wist nog naar het koffiehuis Zümrüt twee deuren verderop te lopen, maar zeeg daar ineen en overleed. Een 18-jarige verdachte kon ter plaatse worden aangehouden. De aanleiding is nog niet bekend (gemaakt). Het slachtoffer was getrouwd en vader.

Het is de vijfde moord in Vlaardingen sinds 2010.

Het is de tweede moord op de Schiedamseweg in een paar jaar tijd. In 2011 werd Goran Drobarov (28) uit Macedonië in een belwinkel naast M Style gedood door een kogel die was bestemd voor de eigenaar. Vier mannen wilden de winkel overvallen, maar de eigenaar bukte op het beslissende moment. De schutter - Giovanni J. alias Tito - werd vier weken later zelf doodgeschoten bij de schietpartij op de Antillen, waarnaartoe hij was gevlucht. De drie andere daders waren Ludson, zijn broer Ludgardo en Adones. Zij zitten nog vast.

En op 8 maart 2008 werd de 56-jarige Haroen Lalmohamed door zes, zeven mensen thuis overvallen en door de 29-jarige Jimmy M. verstikt. Roof was het motief. Maar dat was op de Schiedamseweg in Rotterdam.

Slachtoffers

NaamErkan Çoban
Geboren
Overleden15 dec. 2016
 5,9
KNMI Rotterdam – 15-12-2016

Labels

Bijgewerkt: 08-01-17 12:42

comments powered by Disqus