Tilburg: man onder auto vermoord

Datum
zondag 11 december 2016
Adres
Vossenpad
Plaats
Tilburg

Aanvankelijk was onduidelijk of de man vermoord was, ook al omdat zijn lichaam op het eerste gezicht geen steek- of schotwonden vertoonde.

Toch ging de politie al vrij snel uit van een misdrijf, omdat het slachtoffer - de 30-jarige Söner Yetkin - een bekende van haar was (zonder vaste woon- of verblijfplaats) en omdat vlakbij - op de parkeerplaats op de hoek van de Statenlaan en het Westerpark - was geschoten.

Sectie wees uit dat de man inderdaad was neergeschoten.

Het slachtoffer was getint, wist De Telegraaf al te melden. Ook melden dat hij een bloemkooloor had en dus mogelijk aan een vechtsport deed. Maar dat is op de foto niet te zien.

De man werd die zondagochtend gevonden door een omwonende genaamd Willem, die vroeg op was en om 5.15 uur twee benen onder zijn auto - een spiksplinternieuwe Kia - vandaan zag komen. Hij verklaarde dat hij aanvankelijk dacht dat het slachtoffer zijn dood had voelen aankomen en daarom onder die Kia was gekropen.

En vermoedelijk had hij daar ook gelijk in.

Overigens hoorde een buurvrouw rond 4.00 uur al een luide knal. Ze belde de politie niet omdat ze dacht dat het vuurwerk was.

Het is de zevende moord in Tilburg sinds 2010. Elk jaar een.


Slachtoffers

NaamSöner Yetkin
Geboren
Overleden11 dec. 2016
 8,2
KNMI Gilze-Rijen – 11-12-2016

Labels

Bijgewerkt: 08-01-17 12:44

comments powered by Disqus