Man onder auto vermoord

Datum
zondag 11 december 2016
Adres
Vossenpad
Plaats
Tilburg

De 30-jarige Söner Yetkin lag vlak bij zijn woning onder een auto, zijn benen staken er onder uit. Hij bleek te zijn doodgeschoten. 

Yetkin was een bekende van de politie.

Later bleek dat op de parkeerplaats op de hoek van de Statenlaan en het Westerpark was geschoten. Een buurvrouw had rond 4.00 uur een luide knal gehoord. Ze had de politie niet gebeld, omdat ze dacht dat het vuurwerk was.

Het slachtoffer was getint, wist De Telegraaf al snel te melden. Getuigen meldden dat hij een bloemkooloor had en dus mogelijk vechtsporter was. Maar dat is op bovenstaande foto niet te zien.

Hij werd gevonden door Willem, die vroeg op was en om 5.15 uur die twee benen zag. Het was zijn auto waar ze onder uitstaken, een splinternieuwe Kia. 

Hij verklaarde dat hij aanvankelijk dacht dat het slachtoffer zijn (natuurlijke) dood had voelen aankomen en daarom onder die Kia was gekropen. Om in alle eenzaamheid te sterven.

En vermoedelijk had hij daar ook gelijk in. Waarschijnlijk heeft Yetkin zich na de schietpartij nog uit de voeten kunnen maken, maar bleek hij dodelijk te zijn getroffen.

De moordenaar is tot op de dag van vandaag niet gevonden.

Slachtoffers

NaamSöner Yetkin
Geboren
Overleden11 dec. 2016
 8,2
KNMI Gilze-Rijen – 11-12-2016

Labels

Bijgewerkt: 07-01-2021 15:50

Reacties (0)

Log in om te reageren