Meisje (8) doodgestoken, vermoedelijk in ziekenhuis

Datum
vrijdag 15 maart 2019
Adres
Maasstadweg
Plaats
Rotterdam

De politie vond de 8-jarige Diya rond 21.30 uur zwaargewond in het Maasstad ziekenhuis, op de afdeling radiologie. Reanimatie en een spoedoperatie mochten niet meer baten. De 41-jarige vader van het kind is aangehouden, Nirmal Kumar B.

De man uit Hoogvliet was eerder die avond al met zijn dochter in het ziekenhuis geweest, maar toen weer met haar naar huis gegaan. Het meisje was geen patiƫnte van het ziekenhuis.

Om 20.00 uur waarschuwde de crisisdienst van de Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond de politie, dat men zich zorgen om het welzijn van het kind maakte. Kennelijk was het gezin daar al bekend.

Daarop startte de politie een onderzoek. 

Om 21.30 meldde de man zich opnieuw bij het ziekenhuis, en vertelde dat zijn dochter ergens in het gebouw lag. Agenten troffen het meisje vervolgens aan.

In ziekenhuizen zijn vaker mensen vermoord (en zelfs in mortuaria), maar nog geen kinderen. 

Buren hadden eerder die avond al gebrul en gegil vanuit de woning van B. in Hoogvliet gehoord. 

Later vertelde ze dat het slechter met de man ging nadat zijn ouders waren overleden. Bovendien kon hij de scheiding van zijn echtgenote niet verwerken.

Hijzelf en Diya zagen er daarentegen altijd verzorgd uit, maar het huis was een puinhoop. Het rolgordijn zat al jaren tegen het voorraam geplakt. 

De katten en papegaai verzorgde hij dan wel weer goed. 


 9,7
KNMI Rotterdam – 15-03-2019

Bijgewerkt: 29-03-19 09:47

comments powered by Disqus