Vrouw vermoord? Maar wanneer dan?

Datum
zondag 25 februari 2018
Adres
Notarisappelhof
Plaats
Zoetermeer

Lore Wunsch (53) werd op maandag 26 februari gevonden, maar ook de dag ervoor had ze al niet meer op Whatsapp-berichten gereageerd. 

De politie heeft haar man Ed P. (64) aangehouden.

Het slachtoffer was woensdag niet op haar werk verschenen, waarop iemand daar de politie waarschuwde. Die trof de vrouw dood aan, in aanwezigheid van haar man. 

De doodsoorzaak is nog niet bekend (gemaakt); betrokkenheid van de man bij haar dood staat dus ook nog niet vast. Maar zijn hechtenis is inmiddels wel met 14 dagen verlengd.

De Zoetermeerse werkte niet alleen in loondienst, maar was ook eigenaresse van modeaccessoirewinkel Three Design. Haar man hielp haar daarbij.

Wanneer Lore Wunsch - een geboren Oostenrijkse - is overleden, is ook nog niet bekend (gemaakt). Mogelijk al voor zondag 25 februari.

De vrouw stond namelijk bij tijd en wijle met haar modeaccessoires - zelfgemaakte sieraden en dergelijke - op diverse markten en had zich voorgenomen zondag 25 februari weer op zo'n markt te staan. 

Met haar man.

De twee zouden worden opgehaald door een vrouw die daar ook spullen wilde verkopen, maar zij kreeg een Whatsapp-bericht dat ze maar beter zelfstandig kon gaan. 

Al enkele dagen vóór die zondag...

De vraag is: wie heeft dat bericht verstuurd? Wunsch zelf of een ander?

Bijgewerkt: 04-03-18 21:04

comments powered by Disqus