Vrijgezel met eigen bedrijf vermoord

Datum
zondag 27 augustus 2017
Adres
Tubantiastraat
Plaats
Enschede

Sarah Kolenberg (40) werd zondagmiddag rond 15.00 uur gevonden, hulpverleners konden niets meer voor haar doen.

Haar woning was geheel overhoop gehaald, alsof er was in gebroken.

Inmiddels is een 48-jarige man uit Enschede opgepakt. Volgens Twentsche Courant Tubantia gaat het om de Surinamer Jayson D., getrouwd en vader van twee kinderen. Hij zou een relatie met Kolenberg hebben gehad, maar ze zouden ruzie hebben gekregen.

In dat geval zou hij de woning overhoop hebben gehaald om te doen voorkomen alsof er was ingebroken.

Volgens De Telegraaf was Sarah Kolenberg zwanger van Jayson en wilde hij een abortus, maar zij niet. Het is volgens de krant onduidelijk of zij wist dat hij getrouwd was.

Een dag later meldde De Telegraaf dat ook onduidelijk is of Kolenberg is overleden als direct gevolg van mishandeling of door de mishandeling is gevallen en aan de gevolgen van die val is overleden.

Tijdens een pro forma-zitting werd duidelijk dat er bloed in de wagen van Jason D. was gevonden, maar volgens zijn advocaat moet je je daar niet blind op staren. Ze kan zomaar tijdens wilde seks hebben gebloed.

Kolenberg had een eigen bedrijf en organiseerde knutselfeestjes voor kinderen. Buurtbewoners kenden haar, ook al omdat ze regelmatig met haar oranje caravan door de straat reed. Volgens rtvoost.nl stond ze ook vaak met Mexicaans tafelzeil op de markt.

Het is de twaalfde moord in Enschede sinds 2010.

 17
KNMI Twenthe – 27-08-2017

Labels

Bijgewerkt: 22-03-18 12:46

comments powered by Disqus