Hoogzwangere doodgestoken

Datum
maandag 17 juli 2017
Adres
Lekdijk-Oost
Plaats
Lopik

De politie kreeg rond 22.00 uur de melding van een steekpartij en trof de zwaargewonde Charlotte Zwezerijnen (34) aan. Reanimatie mocht niet meer baten. Ze was hoogzwanger.

De politie gaat uit van een ruzie in de relationele sfeer; haar 41-jarige vriend Teunis was in zijn zilverkleurige Audi gevlucht maar is inmiddels aangehouden.

Hij werd in een ambulance afgevoerd. Mogelijk heeft hij geprobeerd zelfmoord te plegen, mogelijk raakte hij gewond bij zijn aanhouding.

Eerder had hij zich al via Facebook gemeld, met de mededeling dat hij bang was dat zij hem het kind zou ontnemen. In ieder geval wilde ze hem verlaten.

Er waren al langer problemen; het stel was zelfs al een tijdje uit elkaar geweest.

Aanvankelijk meldde de politie dat de man mogelijk een vuurwapen bij zich had, maar dat bleek niet het geval. Kennelijk ligt dat nog gewoon thuis.

De vrouw had uit een eerder huwelijk een dochtertje, haar man overleed en ze ontmoette Teun. Haar kind moet nu ook haar moeder missen.

Zie voor een uitgebreide reconstructie het Algemeen Dagblad. Het blijkt dat de politie al onderweg was naar de woning, maar dat een daar aanwezige relatietherapeute de agenten vertelde dat hun inzet niet nodig was.

 18,8
KNMI Cabauw – 17-07-2017

Labels

Bijgewerkt: 25-09-17 09:39

comments powered by Disqus