Taxichauffeur in Limburg vermoord, in Duitsland gedumpt

Datum
zondag 7 mei 2017
Adres
Plaats
Spaubeek

De 24-jarige taxichauffeur Ousman Magomadov werd in Schalbruch in Duitsland net over de grens met Limburg gevonden, maar vermoedelijk werd in het Zuid-Limburg vermoord. Zijn lichaam vertoonde twaalf steken, acht in de borst en vier in de rug.

Het lichaam van Ousman Magomadov werd gevonden door wandelaars die hun honden uitlieten. Zij dachten aanvankelijk dat het een hert was. Magomadov was afkomstig uit Maastricht.

Eerder die zondag had de politie zijn wagen al gevonden op de A12 bij Zevenhuizen. Een man die sinds in de buurt ophield, werd aangehouden: Will van K. (45), een ex-militair zonder vaste woon- of verblijfplaats. 

In de auto werden bloedsporen gevonden.

Ook in het Zuid-Limburgse Spaubeek werd bloed gevonden, maar dan op straat: aan de Oude Kerk.

Magomadov was afkomstig uit Tsjetsjeniƫ en dreef met zijn tweelingbroer Imran sinds februari 2016 taxibedrijf Taxi Bello aan de Zoetmanstraat in de wijk Caberg te Maastricht. Hij stond vaak op de standplaats aan de Markt in Maastricht en collega's zagen hem daar die zaterdagnacht ook.

Die nacht bestelde Will van K. een taxi; hij wilde naar Beek. Magomadov werd zijn chauffeur. Onderweg kregen ze ruzie, waarover is nog niet duidelijk. Op de Oude Kerk stad Van K. de chauffeur dood.

De zaak moet nog voorkomen.

 12
KNMI Maastricht – 07-05-2017

Labels

Bijgewerkt: 12-12-17 13:44

comments powered by Disqus