Zwaargewonde op stoep ziekenhuis overleden

Datum
woensdag 3 mei 2017
Adres
Motorstraat
Plaats
Rotterdam

De schietpartij vond plaats rond 14.00 uur in de Dynamostraat op de parkeerplaats van een afdeling van de Jeugdbescherming Rotterdam-Rijnmond.

De inzittenden van een auto droegen het slachtoffer in een auto en brachten hem naar het nabijgelegen Ikazia Ziekenhuis aan de Montessoristraat. Bij de slagbomen van het ziekenhuis gooiden ze hem uit de auto. Daar of in het ziekenhuis overleed de 24-jarige man. De twee inzittenden konden later worden aangehouden. Later werden nog meer arrestaties verricht.

Nu zitten nog vier man vast: een 34-jarige uit Venlo, een 21-jarige uit Rotterdam, een 22-jarige Belg uit Rotterdam en iemand die zich in juni 2017 vrijwillig bij de Rotterdamse politie meldde - allen mannen.

Op de avond van de de schietpartij werd onderzoek gedaan in een woning aan de Motorstraat, waar de Dynamostraat haaks op staat. Vaststaat inmiddels dat in de berging van een woning in de Motorstraat en in de Dynamostraat is geschoten.

Volgens boevennieuws.nl gaat het om de Antilliaan Ingomar Marina, delinquent sinds zijn geboorte en neef van Ruvien Luis Martina, die in 2015 in de Rotterdamse Dumasstraat werd doodgeschoten. De dader was de ex van zijn nieuwe vriendin.

Volgens het Algemeen Dagblad werd nog geen week voor Ingomar op CuraƧao een broer van hem vermoord: Shanelo Martina (30). Die werd samen met een 38-jarige vrouw op de Mirla Plateweg in Willemstad vanuit een auto doodgeschoten toen ze over straat liepen.

Ingomar - bijgenaamd Manoe - was 9 toen hij en zijn broer en zussen uit huis geplaatst omdat hun moeder de opvoeding niet aankon. Volgens weer een andere neef had Ingomar soms werk, had hij alles over voor zijn twee kinderen en was hij goed voor zijn omgeving.

Foto boevennieuws.nl

 10,6
KNMI Rotterdam – 03-05-2017

Labels

Bijgewerkt: 20-07-17 18:45

comments powered by Disqus