Armeniër doodt Pool

Datum
zaterdag 29 april 2017
Adres
Molenweg
Plaats
Oss

Rond 23.40 uur kreeg de politie een melding: in een woning zou iemand zijn neergestoken. Agent troffen het slachtoffer - de 47-jarige Marek Skonieczny uit Polen - voor de deur op de stoep aan. Hulpdiensten konden hem niet meer redden. 

Wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk. Inmiddels is de 25-jarige Armeniër Armen P. aangehouden (of, zoals het Brabants Dagblad hem omschrijft: Ossenaar met Armeens bloed).

Volgens datzelfde BD woonde Skonieczny zeker zes jaar in Nederland en sinds een maand in deze straat. 

Armen P. zou die avond zijn ex-vriendin hebben mishandeld, die met haar dochtertje aan het Titus Brandsmaplein woonde. In ieder geval onderzocht de politie onmiddellijk haar woning met honden.

Marek Skonieczny zou het voor de vrouw hebben opgenomen.

Vaststaat dat Marek Skonieczny die avond een barbecue in de tuin had en even was weggelopen. In een steegje werd hij twee keer met een mes gestoken.

Wanneer de zaak op de rol komt, is nog niet bekend. Ook al omdat de dader vermoedelijk nog op zijn psychische staat zal worden onderzocht.

Maar tijdens een pro forma-zitting ontkende Armen P. alvast. Ondanks de feiten dat hij bloed van het slachtoffer op zijn schoenen had en op zijn messenblok bloed van hemzelf zat. 

En dat een van de messen ontbrak.

Panorama hield het ondertussen op een ruzie in de wereld van de bitcoins. Maar er zijn meer Polen met de naam Marek Skonieczny.


 7,8
KNMI Volkel – 29-04-2017

Labels

Bijgewerkt: 13-02-18 10:47

comments powered by Disqus