Man 'mogelijk' vermoord

Datum
vrijdag 3 maart 2017
Adres
Jan Franssenstraat
Plaats
Bitterswijck

Het lichaam van de 50-jarige Wilbert Ingenpass werd vrijdag 3 maart kort voor 10.00 uur in zijn woning door zijn zoon gevonden, in de kelder. Hij was vastgebonden. De politie houdt dan ook rekening met een misdrijf.

Over de omstandigheden waaronder de man is gevonden doen volgens 1limburg.nl verschillende geruchten de ronde, maar de politie wil over de toedracht nog niets kwijt.

Ingenpass was eigenaar van B.O.U.W. en ADVIES, een advies- en ingenieursbureau met als specialisaties bouwregelgeving en bouwveiligheid. Hij hield kantoor aan huis. 

Verder was het slachtoffer een bekende in het lokale verenigingsleven. Zo was hij zestien jaar Eerste Gildemeester oftewel voorzitter van het Sint Antonius Abt Gilde en bewaarde hij het zilver van het Gilde bij hem thuis. Het zilver stond er nog.

Ook verder lijkt er niets uit de woning verdwenen. De schuifdeur achter stond weliswaar open, maar de portefeuille van het slachtoffer lag nog op tafel.

Kort voor de vondst van het lichaam, was in de straat een onbekende auto gezien. Dat motor draaide en de lichten brandden. De politie is nog steeds op zoek naar de bestuurder. 

Ook vraagt ze een vrouw die kort voor de moord haar hond in de straat uitliet, zich te melden.

 7,1
KNMI Arcen – 03-03-2017

Labels

Bijgewerkt: 08-01-2021 09:32

Reacties (0)

Log in om te reageren