Wie doodde Rosleny Gleny Magdalena?

Datum
donderdag 17 november 2016
Adres
Maldenhof
Plaats
Amsterdam

De 28-jarige Rosleny Gleny Magdalena werd onder 'verdachte omstandigheden' - aldus de politie - aangetroffen op een brug. Vrij snel werd duidelijk dat ze was doodgeschoten.

Een bewoner van flat Maldenhof hoorde kort na 8.15 uur twee schoten en een ander zag de vrouw over de reling van de brug hangen. Voorbijgangers probeerden haar te reanimeren, maar ook het personeel van een ambulance kon haar niet meer redden.

Op de brug stond de fiets met kinderzitje van het slachtoffer. Ze had net haar 6-jarig dochtertje naar school gebracht en was weer op weg naar huis. Haar dochtertje verklaarde later dat haar moeder in een goede bui was, die ochtend.

Over het motief kan nog niet veel worden gezegd, behalve dat de geschiedenis zich soms van generatie op generatie herhaalt.

In januari 2017 maakte de politie bekend dat het slachtoffer werd gevolgd door een man of vrouw op een fiets.

'Op basis van de beelden is niet vast te stellen of het om een man of om een vrouw gaat. Ook de huidskleur, kleur haar en haardracht is onbekend. De politie hoopt dat iemand aan de hand van het postuur, de fiets en misschien wel het regenpak de fietser toch kan herkennen. Hij of zij droeg een donkere broek en donkere schoenen met witte zolen en links een donkere schoudertas.'

Zie hier voor de beelden. Er is een beloning van 15.000 euro uitgeloofd.

En Peter R. de Vries is door de familie van het slachtoffer gevraagd mee te helpen de zaak op te lossen, al blijkt uit het bericht van AT5 niet precies hoe.

Maar één ding is duidelijk: een deel van Zuidoost weet, maar zwijgt.

Slachtoffers

NaamRosleny Magdalena
Geboren
Overleden17 nov. 2016
 9,1
KNMI Schiphol – 17-11-2016

Labels

Bijgewerkt: 07-01-2021 15:44

Reacties (0)

Log in om te reageren