Moordenaar springt voor de trein

Datum
donderdag 26 mei 2016
Adres
Bergselaan
Plaats
Rotterdam

Rond 5.00 uur die ochtend sprong een Roemeense man (29) voor de trein en bij hem thuis aan de Gordelweg werden 'sporen van een misdrijf' aangetroffen, zoals de politie het aanvankelijk formuleerde: delen van het lijk van een vrouw. 

Kort daarop werd op de kruising van de Gordelweg en de Bergselaan een tapijt met de overige lijkdelen gevonden. Het bleek te gaan om de partner van de zelfmoordenaar: Ingrid (36).

Het ging psychisch al langer niet goed met de man: De Telegraaf wist te melden: 

'Eind oktober vorig jaar kwam het stel in het nieuws toen de man had geprobeerd hun woning aan de Gordelweg op te blazen door de gaskraan op te draaien en de huisraad met benzine te overgieten. De Roemeen kampte met geestelijke problemen en was pas sinds kort weer op vrije voeten.'

Het Algemeen Dagblad hield aanvankelijk nog een slag om de arm: 'Vermoedelijk heeft de man eerst zijn vrouw vermoord en daarna zichzelf van het leven beroofd.'

Overigens lag het tapijt aanvankelijk voor het trapportaal van de woning van dader en slachtoffer, maar een buurtbewoner had het pakket naar verderop versleept.

Slachtoffers

NaamIngrid
Geboren
Overleden26 mei 2016
 12,7
KNMI Rotterdam – 26-05-2016

Labels

Bijgewerkt: 07-01-2021 14:20

Reacties (0)

Log in om te reageren