Helmond: overleden vrouw blijkt te zijn vermoord

Datum
maandag 22 februari 2016
Adres
Bakelsedijk
Plaats
Helmond

De 37-jarige Mariëlle Markgraaff uit Helmond werd op 22 februari zwaargewond naast een fietspad aangetroffen en overleed ter plaatse. Inmiddels is een verdachte aangehouden: portier Dennis K. (35), een bekende van het slachtoffer. De vrouw lag in scheiding, maar de verdachte is - dus - niet haar echtgenoot (en de vader van haar twee kinderen).

Voor de familie van K. was het slachtoffer een volkomen vreemde toen haar naam in de media verscheen. De arrestatie van K. was dan ook een grote verrassing voor zijn vader, vertelde hij aan Omroep Brabant. 'Wij hadden tot haar dood nog nooit van haar gehoord. Verhalen dat ze samen iets hadden, horen wij nu voor het eerst. We zijn echt met stomheid geslagen.' 'We hebben niets aan Dennis gemerkt en wisten helemaal niet dat hij haar überhaupt kende.'

De familie stelt dat K. een normale jongen is, actief in het verenigingsleven te Helmond en nog nooit met de politie in aanraking gekomen. 'We geloven dan ook niet dat hij er iets mee te maken heeft. Helaas hebben we hem na de aanhouding niet kunnen zien. We horen maar niks van politie en justitie.'

Het slachtoffer was kort na 22.00 uur gevonden door bewoners van het woonwagenkamp aan de Bakelsedijk. Een van hen heeft nog geprobeerd haar te reanimeren, maar ze overleed voor hulpverleners arriveerden.

Wat er precies is gebeurd, is nog onbekend. Het slachtoffer had zojuist haar moeder op het kamp bezocht en liet de hond uit. Ze had een hoofdwond.

Slachtoffers

NaamMariëlle Markgraaf
Geboren
Overleden22 feb. 2016
 6,4
KNMI Volkel – 22-02-2016

Bijgewerkt: 22-10-16 15:12

comments powered by Disqus