Myron (17) doodgestoken

Datum
donderdag 6 mei 2021
Adres
Rijswijkseweg
Plaats
's-Gravenhage

De steekpartij vond rond 22.20 uur plaats, het slachtoffer - de 17-jarige Myron (van Ghanese afkomst) - overleed ter plaatse. 

De aanleiding lag vermoedelijk in een ruzie eerder die dag, waarbij een 14-jarige jongen zwaargewond raakte.

Op de achtergrond speelde een ruzie tussen twee groepen die zich ledig houden met drillrap. In totaal waren zes tieners en zes twintigers betrokken.

Inmiddels is een aantal aangehouden. Vier van hen (allen volwassenen) worden verdacht van de daadwerkelijke steekpartij, anderen van het opsporen en achtervolgen van het slachtoffer.

Getuigen van de dodelijke steekpartij wisten de politie te vertellen dat de (of enkele daders) waren gevlucht in een zwarte Opel Isignia.

Agenten zagen die wagen over de Erasmusbrug in Rotterdam rijden. De 21-jarige bestuurder uit Delft en de 17-jarige bijrijdster uit Den Haag werden aangehouden.

Later meldde een 20-jarige man uit Den Haag zich op het politiebureau aldaar. Op 19 mei 2021 werden twee mannen van 20 en 21 uit Delft aangehouden. En later een 16-jarige jongen uit Den Haag en een 18-jarige man uit Delft.

En zo verder.

In september 2021 werd duidelijk dat twee (blanke) mannen betaald hebben met het bankpasje van Myron, dat bij de steekpartij gestolen was. Wie zijn zij?

Hier de beelden.

De steekpartij vond plaats vlak bij de plek waar in 2019 Bilal Aydin werd doodgestoken.

Bijgewerkt: 06-10-2021 10:14

Reacties (0)

Log in om te reageren